Balkan-Handball.com

Alušovski: Bolji tim pobedio, pokazali su kako se poštuje lopta

Trener Vardara Stevče Aluškovski bio je pun hvale za protivnika nakon poraza na domaćem terenu od Vive Kielcea 33:29, u okviru 7. kola EHF Lige šampiona. Uz čestitke svom timu, koji teško da je mogao više sa tri utakmice u nogama od početka sezone, makedonski stručnjak je prepoznao i istakao kvalitete poljskog prvaka.

-Kaznili su sve naše greške u napadu, kojih je bilo. Volf nam je branio zicere, a nismo imali rešenje za fantastičnog Aleksa Dujšebaeca na drugoj strani. Uspeli smo da se podignemo u drugom poluvremenu i povedemo, ali smo propustili da realizujemo napade sa dva igrača više i tu ispustili priliku da odvedemo utakmicu u željeni smer. Ipak, moram da čestitam svojim igračima na prikazanom večeras. 

-Bili su bolji od nas, treba to priznati. Mi smo imali svoje momente, ali nedovoljno za pobedu protiv ovakvog protivnika. Pokazali su kako se poštuje lopta i kako se igra u istom ritmu 60. minuta. Kada vode sa dva ili tri razlike u drugom poluvrmenu, jako je teško stići ih, jer zahvaljujući velikom iskustvu znaju da umrtve igru kada im to odgovara – rekao je Alušovski nakon utakmice u SC „Jane Sandanski.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *