BALKANSKI ŠMEK: Majstorije Lazarova i Karačića (Video) – Balkan-Handball.com
Balkan-Handball.com

BALKANSKI ŠMEK: Majstorije Lazarova i Karačića (Video)

Ishodu veličanstvene rukometne borbe pod svodovima „Legionov“ dvorane radovao se francuski Nant. U poslednjih 15 minuta revanš meča, stvari je u svoje ruke uzeo Kiril Lazarov i odveo svoju ekipu u četvrtfinale, gde će pokušati da naprave još jedno veliko iznenađenje protiv Vesprema, koji ne bi trebalo da ima problema u revanš meču sa Vardarom nakon ubedljive pobede u Skoplju.

Za utehu makedonskim ljubiteljima rukometa je novi rekord i magična igra Kirila Lazarova u završnici. Efektnim golovima i idealnim asistencijama, pre svega Pešmalbeku na crti, 41-godišnjak je naterao Talanta Dujšebaeva na kapitulaciju, iako se Kirgiz, ne bez razloga, poklonio Emilu Nilsenu nakon utakmice.

Evo jednog od Kirilovih ključnih pasova:

Čudesnu utakmicu odigrao je i 18 godina mlađi srednji bek Emerik Mine, za koje odbrana poljskog prvaka nije imala rešenje. Da je radio šta je hteo, da se zaključiti i po ovom pogotku, jednom od njegovih osam.

Jedan od boljih u poraženom taboru bio je hrvatski reprezentativac Igor Karačić, koji je, slično kao Mine, zavrteo protivničku odbranu i postigao lep pogodak.

Foto: HBABC Nantes/facebook

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *