Boris Rojević: Nismo imali sreće, ali smo pokazali da možemo sa boljima od sebe! - Balkan-Handball.com
Naslovna Evropa Boris Rojević: Nismo imali sreće, ali smo pokazali da možemo sa boljima od sebe!

Boris Rojević: Nismo imali sreće, ali smo pokazali da možemo sa boljima od sebe!

Marko Marjanović
0 komentar

U prvom kolu kvalifikacija za grupnu fazu EHF Lige Evrope, Vojvodina nije imala sreće. Srpski šampion je za rivala dobio Kadeten Šafhauzen, tim koji je redovan učesnik najboljih evropskih takmičenja, donedavno i EHF Lige šampiona.

Iako je Kadeten pred kraj sezone izgubio titulu od Pfadi Vintertura, trener Novosađana Boris Rojević smatra da je jedino Rajn Nekar Leven teži potencijalni rival od onog sa kojima će crveno-beli ukrstiti koplja.

-Sigurno nismo imali sreće na žrebu. Posle Levena, dobili smo najtežeg mogućeg rivala. Šafhauzen je pre nekoliko sezona igrao Ligu šampiona, a prošle sezone grupnu fazu Lige Evropa gde su pružili sjajne partije, odigrali nerešeno u gostima sa jednim Monpeljeom. To je nemačka škola. Doveli su nekoliko pojačanja, a najzvučnije ime jeste Đoan Kaneljas, jedan od najtrofejnijih igrača na svetu, evropski i svetski šampion. To dovoljno govori o njihovim ambicijama. Međutim, mi smo Vojvodina. Pokazali smo da znamo da se nosimo i sa najboljima. Dobili smo prošle sezone jedan Vardar, pa Motor iz Zaporožja. Dakle, iznenađenja su moguća i sigurno da ćemo dati poslednji atom snage da prođemo u 2. kolo iako je Šafhauzen sigurno favorit – rekao je trener Boris Rojević.

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball