Bregar nakon plasmana na SP: Ekipa ima dobre temelje, bićemo još bolji - Balkan-Handball.com
Naslovna Evropa Bregar nakon plasmana na SP: Ekipa ima dobre temelje, bićemo još bolji

Bregar nakon plasmana na SP: Ekipa ima dobre temelje, bićemo još bolji

Marko Marjanović
0 komentar

Uspešan početak mandata novog selektora reprezentacije Uroša Bregara i ostvaren cilj – plasman na Svetsko prvenstvo u Španiji. Srpkinje su u oba meča bile bolje od selekcije Slovačke, na debiju slovenačkog stručnjaka, koji je ovako video revanš u Beogradu – 32:25.

  • Došli smo do plasmana na Svetsko prvenstvo. Ovaj meč je bio repriza prvog susreta. Promašili smo mnogo zicera u prvom poluvremenu, u nastavku sam tražio bržu igru. Nastavićemo da radimo i da se trudimo dalje, da igramo brži rukomet. Čestitam devojkama jer su dale sve od sebe i igrale kako su najbolje mogle. Ova reprezentacija ima dobro postavljene temelje, u junu ćemo ponovo biti na okupu sedam dana, tako da verujem da će biti još bolje i čeka nas puno rada – rekao je Bregar.

Sanja Radosavljević

  • Mislim da smo dobro odigrale, uvek može bolje, naravno, ali uz ovu energiju koju imamo normalno je da moramo da pobedimo. Ova druga utakmica je bila malo bolja, ali nismo pokazale sve što znamo i što najbolje možemo.

Katarina Krpež Šlezak

  • Mi smo presrećne, ostvarile smo ono što smo želele. Imamo novi sistem, u prvoj utakmici nije bilo tako dobro, mislim da smo se poboljšale u drugoj. Istina je da ima još da se radi, ali veliki je korak što smo se plasirale i nadam se da ćemo korak po korak usavršiti igru. Ja sam prezadovoljna, utisci su sjajni što idevojke pokazuju, atmosfera je odlična, jednostavno – presrećne smo.

Svetsko prvenstvo u Španiji na programu je od 1. do 19. decembra ove godine.

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball