Jovana Risović: Srećna i ponosna uprkos porazu! - Balkan-Handball.com
Naslovna Ženski rukomet Jovana Risović: Srećna i ponosna uprkos porazu!

Jovana Risović: Srećna i ponosna uprkos porazu!

Marko Marjanović
0 komentar

Svoju najbolju partiju na aktuelnom Svetskom prvenstvu u Španiji, i jednu od najboljih u reprezentativnom dresu, Jovana Risović pružila je u fantastičnom okršaju sa Francuskom, u kojem je Srbija poražena uprkos njenim odbranama.

Iako je izostao željeni rezultat protiv olimpijskog šampiona, golmanka Krim Merkatora nije bila nezadovoljna.

Francuska je aktuelni olimpijski šampion, stvarno izuzetna ekipa. Mi smo u utakmicu ušli hrabro, borbeno, sa stavom da nemamo šta da izgubimo. Mislim da smo pokazali zaista veliko srce. Nadomestile smo neke greške u početku tom borbenošću. Odigrale smo fenomenalno odbranu, to što smo spustili Francusku na 22 gola je veliki uspeh. Zaista sam srećna i ponosna na ove devojke što smo izgurale utakmicu na ovakav način. Pred kraj u nekim odlučujućim momentima nismo realizovale situacije u kojima smo se našle i zbog toga mi je krivo, ali mislim da nema za čim da žalimo. Treba da se okrenemo sledećoj utakmici, a to je Slovenija, a danas smo zaista odigrale fenomenalno – zaključila je Jovana. 

Ovim porazom, Srbija je ostala bez teoretskih šansi da zauzme drugo mesto u grupu i plasira se u četvrtfinalu. Poslednji protivnik biće selekcija Slovenije, koja se nalazi u istoj situaciji. Taj meč na programu je u ponedeljak od 18.00.

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball