Brkovićevi „Orlići“ savladali Španiju u Staroj Pazovi – Balkan-Handball.com
Balkan-Handball.com

Brkovićevi „Orlići“ savladali Španiju u Staroj Pazovi

Kadetska reprezentacija Srbije ostvarila je pobedu u poslednjoj proveri tokom martovske EHF nedelje. Izabranici Aleksandra Brkovića trijumfovali su u susretu sa Špancima i dobrog raspoloženja okončali ovo okupljanje u SC FSS u Staroj Pazovi.

SRBIJA – ŠPANIJA 36:33 (20:11)

SRBIJA: Draško, F. Milovanović 8, Čabrilo, Mladenović, Papović 2, Šević, Feješ, Cenić 1, Antonijević 5, Kovačević, Bukvić 3, I. Milovanović 4, Šijan 6, Mirković, Vesković, Mitrović 7, Milošević, Bekić, Marjanović, Ćorović

ŠPANIJA: Perez, Okana 3, Kastiljo 6, Aha, Oheda 3, Etkarte, Romero 3, Herero 10, Konde 1, Guiharo 1, Minambres, Diaz, Kalvo, Palas, Alonso 1, Trikas

Kadeti Srbije su tokom ove nedelje ugostili vršnjake iz Francuske i Španije sa kojima su sprovodili zajedničke treninge, a zatim i kontrolne susrete. Posle dve provere sa Francuzima (remi i poraz), „Orlići“ su odmerili snage sa selekcijom Španije i velikim delom meča bila značajno bolji.

Vodila je Srbija čitavim tokom utakmice i na isteku prvog poluvremena došla do dvocifrene prednosti. Za razliku od mečeva sa „Trikolorima“, Brkovićevi momci su ovoga puta uspeli da je sačuvaju, iako su Španci na dva minuta pre kraja prišli na samo dva gola zaostatka. 

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *