Pripreme za EP kadeta: Srbiji izmakla pobeda nad Danskom - Balkan-Handball.com
Naslovna Evropa Pripreme za EP kadeta: Srbiji izmakla pobeda nad Danskom

Pripreme za EP kadeta: Srbiji izmakla pobeda nad Danskom

Marko Marjanović
0 komentar

Muška kadetska reprezentacija Srbije u okviru priprema za Evropsko prvenstvo uzela je učešće na međunarodnom turniru u Portugaliji, kako bi se što bolje spremila za sve izazove koje ih od 12. do 20. avgusta u očekuju Hrvatskoj.

Prvi rival na turniru bila je ekipa Danske, a izabranicima Đorđa Teodorovića je nažalost izmakla pobeda. Danci su slavili rezultatom 31:30 (14:17). I pored poraza na kraju, „Orlići“ su odigrali sjajnu utakmicu i bili u stalnom vođstvu koje se kretalo od 1. do 4. gola razlike, sve do 47.minuta i rezultata 23:22, kada su mlade portugalske sudije donele nekoliko neobičnih odluka (4 isključenja u 5 minuta, tri pasivna napada u okviru četri napada za srpskitim) zahvaljujući kojima su Danci napravili seriju od 6:0 i preokrenuli rezultat na 28:23. Kadeti Srbije su se izdigli iznad situacije i napravili seriju 7:3, ali dovoljnu tek za minimalan poraz.

Kadeti nastavljaju turnir sutra utakmicom protiv domaćina Portugalije od 18:30 časova, dok je poslednja provera, protiv reprezentacije Izraela na programu 10. jula u 10 časova.

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar

Korisni linkovi

Copyright © 2023 Balkan Handball