Balkan-Handball.com

Červar zadovoljan: Odlična provera, svaka pobeda dobro dođe

Selektor reprezentacije Hrvatske Lino Červar imao je čime da bude zadovoljan nakon trijumfa „Kauboja“ nad Španijom u Poreču 31:28, u okviru EHF Euro Kupa. U reprizi finala poslednjeg Evropskog prvenstva, njegovi izabranici su pokazali kvalitet uprkos brojnim rotacijama.

-U svakom slučaju rotirali smo, dali smo šansu mlađim igračima. Imali su jako dobrih momenata, bilo je momenata gde smo i malo zatajili, ali mislim da nam je ova utakmica jako dobro poslužila, pogotovu ako ste primetili u drugom poluvremenu, oni su malo dublje igrali, u prvom isto, imali smo dosta problema kod toga. To je dobro za nas, da znamo što nas čeka i mi ćemo se za to spremiti, to je sigurno. Svaka pobeda, i u pripremama, je dobrodošla – zaključio je Lino Červar.

-Uvek je dobro započeti godinu pobedom. Imali smo dosta malo vremena, ali situacija je takva kakva je i naravno da smo zadovoljni trijumfom. Kao i uvek, iz pobede se mogu izvući i loše stvari ali zato i igramo ovakve utakmice da bi naučili šta možemo popraviti i tako se pripremiti za sledeću utakmicu – dodao je Marko Mamić.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *