David Davis: Poklonili smo puno kontri, još uvek je sve otvoreno! - Balkan-Handball.com
Naslovna Evropa David Davis: Poklonili smo puno kontri, još uvek je sve otvoreno!

David Davis: Poklonili smo puno kontri, još uvek je sve otvoreno!

Marko Marjanović
0 komentar

Nakon blede partije i poraza u prvom meču četvrtfinala EHF Lige šampiona 32:28, Vesprem se nalazi pred izazovom kada je očekivani plasman na fajnal-for elitnog takmičenja u pitanju.

Španski strateg na klupi mađarskog prvaka, nikako ne može biti zadovoljan viđenim u Francuskoj, ali je rezultat prilično podnošljiv za favorita ako se uzme u obzir sve što se dešavala u četvrtak uveče u Nantu.

-Nant je igrao mnogo bolje od nas. Izgubili smo previše lopti i omogućili im puno lakih golova iz kontra napada. Pokušali smo da se vratimo promenom odbrane, ali smo samo delimično uspeli. Sa četiri gola razlike u korist protivnika, ovaj dvomeč je još uvek otvoren. Očekujem još težu utakmicu naredne nedelje, i nadam se da ćemo je igrati pred navijačima – rekao je nakon meča David Davis.

Uz Petra Nenadića, ubedljivo najbolji u gostujučim redovima bio je Rodrigo Korales, koji je spasao svoj tim ubedljivijeg poraza.

-Trener je savršeno opisao utakmicu. Nilsen je bio neverovatan na golu, svojim odbranama omogućio je Nantu da puno trči nama u leđa i profitira iz kontra napada. Na kraju, uspeli smo i mi da postignemo nekoliko lakih golova i popravimo situaciju. Izgubili smo četiri razlike, ali nadam se da će naredne nedelje biti drugačija utakmica, sa povoljnim završetkom za nas – zaključio je španski golman.

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball

 

Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball