Draško Mrvaljević nakon Danske: Ne možemo biti zadovoljni, ali bilo je dobrih stvari - Balkan-Handball.com
Naslovna Evropa Draško Mrvaljević nakon Danske: Ne možemo biti zadovoljni, ali bilo je dobrih stvari

Draško Mrvaljević nakon Danske: Ne možemo biti zadovoljni, ali bilo je dobrih stvari

Marko Marjanović
0 komentar

U odsustvu šefa stručnog štaba nacionalnog tima, Zorana Roganovića, reprezentaciju Crne Gore je u utakmici prvog kola Evropskog prvenstva protiv Danske sa klupe predvodio Draško Mrvaljević.

Silno oslabljeni „Lavovi“ rezultatski nisu uspeli da ispariraju moćnoj Danskoj (30:21), ali daleko od toga da nije bilo pozitivnih utisaka iz dvoboja sa prvakom sveta.

-Ne možemo da budemo zadovoljni rezultatom, poraz je uvek poraz, kakve god da su okolnosti. S druge strane, zadovoljni smo jer je dosta mladih dobilo prostor da se dokaže. Mislim da smo u velikom delu meča bili dobri, sa malo drugačijom odbranom od one koju smo inače igrali.

-U duelu smo bili dobri, iako na tome možemo još da radimo. Ali, to su neke nove stvari, imamo pet debitanata na Evropskom prvenstvu i ovo je za njih veliko iskustvo. Nadam se da ćemo u nastavku prvenstva moći da računamo makar na ovo što sada imamo, samo da ne bude novih iznenađenja.

Sledi duel protiv Makedonije u subotu. Eventualna pobeda ostavlja Crnogorce u igri za drugi krug.

-Nema razloga da u tom meču ne odigramo ovako takmičarski i disciplinovano. Siguran sam da ćemo biti pravi. Moramo da mislimo samo na sebe i na svoje okruženje, što nije lako – zaključio je Mrvaljević.

Foto: RSCG

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar

Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball

 

Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball