Obrvan nakon Švedske: Situacija sa Malinovićem nas jako poremetila - Balkan-Handball.com
Naslovna Evropa Obrvan nakon Švedske: Situacija sa Malinovićem nas jako poremetila

Obrvan nakon Švedske: Situacija sa Malinovićem nas jako poremetila

Marko Marjanović
0 komentar

Reprezentacija Bosne i Hercegovine nije uspela da pruži ozbiljniji otpor favorizonoj Švedskoj na otvaranju Evropskog šampionata. Skandinavci su lako i ubedljivo slavili sa 30:18.

I sa punim rosterom, balkanska selekcija bila bi autsajder, a kamoli sa kadrovskim problemima koji su dodatno produbljeni na dan utakmice. Naime, Dejan Malinović je u četvrtak uradio dva testa – na jednom je bio pozitivan, a na drugom negativan.

-Danas oko 16h smo ostali bez njega i to nam je poremetilo dosta toga. Nije lako igrati ni protiv koga sa dešnjakom na krilu, jer se koncepcija jednostavno gubi. Trenirali smo sa Karačićem i Malinovićem i to je funkcionisalo. Kada igrate protiv ovako jake ekipe koja zatvara sve prilaze svom golu, onda se nalazite u problemima. Biće teško protiv Češke, tražićemo kvalitetniju odbranu i napad.

-Malinović je na antigenskom testu našeg doktora bio negativan, iako nam nije ostavljao prostora da se to proveri sa PCR-om. Neki od igrača koji su ostali u Sarajevu su negativni, ali videćemo hoće li doći ovde. Ako dođu, moraće se testirati – kazao je Obrvan.

-Postojala je doza straha kod pojedinih igrača, to se jasno videlo. Ipak, moram pohvaliti Lukića koji je u prvom poluvremenu dao nekoliko lepih golova, ali je i on šetao levo-desno. Terzić je naš ključni igrač u odbrani. Imamo sutra još jedan trening. Kada vidimo njegov povratni impuls, sigurno da će igrati protiv Češke ako bude mogao – zaključio je selektor BiH.

 

 

 

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball