Duvnjak pred F4: Sve četiri ekipe dolaze sa istim šansama! - Balkan-Handball.com
Naslovna Evropa Duvnjak pred F4: Sve četiri ekipe dolaze sa istim šansama!

Duvnjak pred F4: Sve četiri ekipe dolaze sa istim šansama!

Marko Marjanović
1 komentar

Posle nekoliko godina pauze, Domagoj Duvnjak se sa Kilom vraća u „Lankses Arenu“. Nemački šampion će se u ponedeljak od 18.00 boriti protiv Vesprema za plasman u veliko finale Lige šampiona.

Hrvatski rukometni majstor je u prethodna dva učešća u polufinalu elitnog takmičenja zaustavljen upravo od Vesprema, tima koji ga je sprečio da ispuni očekivanja u crno-belom dresu. Duvnjak je u razgovoru sa urednikom Balkan-Handball.com istakao da je očekivao jedan ili dva trofeja Lige šampiona sa Kilom do sada. Da li je vreme za treću sreću protiv najboljeg tima Mađarske?

-Ne znamo još u kakvom će sastavu doći, ali je svakako fenomenalna ekipa, popunjena na svim pozicijama. Prošle sezone smo ih dobili oba puta, a ove je otišlo na njihovu stranu. Nema nikakve svrhe baviti se prognozama u Kelnu, kao što svi dobro znamo. Odlučiće forma i raspoloženje tog dana, ništa drugo. Može se desiti da Cupara i Korales odbrane 20 lopti, ili da to učini Niklas Landin, ko to može da zna. Isto je sa drugim polufinalom, sve četiri ekipe imaju podjednake šanse. Možda bi Kil bio u prednosti da ima publike, jer bi sigurno bilo 10.000 naših navijača u dvorani – rekao je između ostalog jedan od najboljih igrača decenije.

Pogledajte kompletan intervju Žike Bogdanovića sa Domagojem Duvnjakom pred fajnal-for Lige šampiona.

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball