Grebij: Barsa najteži mogući protivnik – Entrerios: Ako budemo igrali kao do sada… – Balkan-Handball.com
Balkan-Handball.com

Grebij: Barsa najteži mogući protivnik – Entrerios: Ako budemo igrali kao do sada…

Sitno se broji do početka nove edicije završnog turnira EHF Lige šampiona u „Kelnu“. Tribine rukometnog bastiona zvanog „Lankses Arena“ će ovoga puta biti prazne, ali akteri najavljuju da gledaoci kraj malih ekrana ipak biti privilegovani uzbuđenjima kakva se rađaju samo u kelnskoj gladijatorskoj areni.

Prvo od dva polufinala u ponedeljak počinje od 18.00, kada će početi borba Barselone i Pari Sen Žermena. Posle godina kontinuiranih čuda, niko se ne usuđuje da se bavi prognozama, međutim, jasno je da je Barselona tim koji je u najboljoj formi ove polusezone.

Sa tim se slaže i levo krilo PSŽ-a Matju Grebij.

-Ovo je sport, šta god da se kaže pre utakmice, ne može se pogoditi šta će se desiti. Moramo pokazati na terenu da smo kadri pobediti Barselonu, šta god ja da kažem u predviđanjima nema nikakvu vrednost. Barselona je verovatno najteži mogući protivnik u ovom delu sezone, s obzirom na sve što su pokazali. Ali, sve je moguće. Na kraju, onaj ko da sve od sebe i napravi manje grešaka, pobediće – rekao je Francuz.

S druge strane, iskusni Raul Entrerios ne krije da Barselonine apetite može zadovoljiti samo pobednički pehar.

-Mesecima smo čekali ovaj fajnal-for, sa mnogo nesigurnosti da li će se uopšte igrati. Sada kada smo ovde, želimo da se takmičimo. Dolazimo u dobroj formi, što je važno, ali smo svesni i da sva četiri tima imaju šanse da se raduju na kraju. Ako budemo igrali timski, kao što igramo ove sezone, imaćemo mnogo toga da pokažemo. Nadam se da će sve biti kako treba u našem timu i da ćemo se vratiti kući sa peharom – rekao je kapiten Katalonaca. 

Duvnjak pred F4: Sve četiri ekipe dolaze sa istim šansama!

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *