FOTO UBOD: Gospodine Ribera, jeste li čuli za odmor? - Balkan-Handball.com
Naslovna Evropa FOTO UBOD: Gospodine Ribera, jeste li čuli za odmor?

FOTO UBOD: Gospodine Ribera, jeste li čuli za odmor?

Marko Marjanović
0 komentar

Đordi Ribera važi za jednog od najvećih, ako ne i najvećeg fanatika i radoholičara u rukometnom svetu. Zato njegovo prisustvo na Evropskom prvenstvu kadeta u Varaždinu ne bi trebalo da čudi, međutim, ako se uzme u obzir da je selektor španskih seniora pre samo nedelju dana okončao olimpijski put do bronze, ništa logičnije ne bi bilo nego da sredinom avgusta gledamo na plaži.

Ipak, iskusni strateg uslikan je objektivom našeg dopisnika Tomislava Laurića na mestu koje mu očigledno najviše prija – u dvorani. Kao i uvek, Ribera pomno prati sve aktivnosti mlađih selekcija španskog nacionalnog tima sa lica mesta, osim kada mu obaveze to ne dozvoljavaju. Papir i olovka su obavezni rikviziti. Beleži sve, a ne libi se ni da savetuje igrače sa tribina tokom utakmice.

I imao je selektor šta da vidi na uzbudljivoj utakmici između Španije i Švedske, koja je završena bez pobednika, 35:35. Obe reprezentacije prošle su u drugi krug – Španija kao prva, a Švedska kao druga u grupi, ispred Mađarske i Izraela. 

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball