Balkan-Handball.com

HRVOJE HORVAT: Zapušili smo usta kritičarima, moja najbolja utakmica!

Jako emotivno je Hrvoje Horvat doživeo veliku pobedu svog tima nad Bidasoom i plasman u grupnu fazu Lige Evrope. To se nije dalo zaključiti po tonalitetu koji je govorio, ali jeste po težini reči koje je izgovorio. 

-Evo, mislim da smo sada konačno zapušili usta kritičarima koji dugo već tvrde da smo mi ekipa koja ne ume da igra neizvesne završnice. Ovo je velika pobeda za nas, napravio sam pravu strategiju i analizu rivala, ovo je moja najbolja utakmica – rekao je šef stručnog štaba Neksea, još uvek „vruće glave“ neposredno nakon meča.

Jako uzbuđen bio je i Halil Jaganjac, strelac sedam golova.

-Ovo je velika stvar za hrvatski rukomet i grad Našice, ovde će dolaziti vrhunski timovi i igrači. Što se mog učinka tiče, trenutno ne znam gde mi je glava a kamoli koliko sam golova dao. Drago mi je da sam doprineo uspehu čime god, golovima, bodrenjem… ovo je mali grad u kojem svi funkcionišemo kao porodica, a tako je i u klubu. Bukvalno svaku glavu na tribinama prepoznam kada igramo kod kuće, to su svi naši ljudi, deo porodice. Ovu pobedu posvećujemo njima, Našičanima, i hrvatskom rukometu – rekao je levi bek.

Žreb za grupnu fazu Lige Evrope biće obavljen u četvrtak.

FOTO: RK NEXE Našice /Facebook

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *