Balkan-Handball.com

IGOR VORI O DANCIMA: Ne igraju nego se igraju, a imaju dve i po uigrane akcije! (Video)

Olimpijski šampion Igor Vori, bio je gost  Marka Marjanovića u najnovijoj epizodi našeg „Olimpijskog podkasta“. Legendarni pivotmen koji se okitio lovorikama 2004. godine, osvojio bronzu 2012. i obeležio jednu eru kako hrvatskog, tako i evropskog rukometa, ponudio je svoje viđenje dosadašnjeg toka turnira u Tokiju, i otkrio svoje afinitite, tačnije simpatije prema reprezentaciji Danske.

-Danci ne igraju, oni se igraju rukometa. Ta lakoća impresionira, milina ih je gledati. A pogledajte, oni bukvalno imaju dve i po uigrane akcije. Lino i ja smo se zajedno čudili tome 2019, bili smo impresionirani. Gidsel ne šutira sa veće razdaljine od šest metara, „Miki“ Hansen je i dalje glavni, navuče odbranu na sebe i baci savršenu brzu loptu na desnu stranu. Nema tu nekih skrivenih aduta, ljudi se zabavljaju na terenu, a imaju najveći kvalitet. Rezultat toga vidimo na terenu. 

-Lično bih voleo da gledam Dansku i Francusku u finalu. Iskreno, nisam fan španskog sistema koji se toliko veliča ovih godina, ne dopada mi se takav rukomet – rekao je između ostalog Igor Vori.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *