Balkan-Handball.com

Izazov za Meškov Brest: Motor nosi plus dva u Belorusiju

U najavi zanimljiv i neizvestan dvomeč timova sa istoka opravdao je očekivanja u prvoj utakmici. Motor je u Zaporožju uspeo da stekne neznatnu prenost pred revanš u Belorusiji, savladavši Meškov Brest 32:30 (15:12).

Čitavim tokom meča domaćin je vodio, izuzimajući 2:3 na početku, jedino zabeleženo vođstvo gostiju. Ukrajinski šampion je u par navrata uspeo da povede sa četiri razlike, ali ne više od toga. S druge strane, Meškov Brest je prilazio na gol zaostatka ali nikako nije uspevao da izjednači, pa je konačan ishod najrealnija refleksija stanja na terenu tokom 60 minuta ljute borbe.

Revanš je na programu za sedam dana, a ukupni pobednik će u četvrtfinalu igrati skoro sigurno sa Barselonom, koja će oba meča protiv Elveruma odigrati na svom terenu.

MOTOR-MEŠKOV BREST 32:30 (15:12)

MOTOR: Komok 6 odbrana, Maroz 3 odbrane – Denisov 5, Pukovski 4, Kubatko 4, Horiho 3, Malasinskas 7, Bokan 3, Dontsov 2, Gurkovski 2, Minocki 2

MEŠKOV BREST: Pešić 9 odbrana, Matskevič – Panić 4, Skube 4, Jurinok 4, Baranov 9, Pačkovski 4, Vranješ 2, Škurinski 1, Malus 1, Santalov 1

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *