Juniori Srbije slavili u prvom kontrolnom meču sa Izraelom – Balkan-Handball.com
Balkan-Handball.com

Juniori Srbije slavili u prvom kontrolnom meču sa Izraelom

Juniorske selekcije Srbije i Izraela odigrale su prvu od dve prijateljske utakmice koje su na programu u okviru priprema za Evropsko prvenstvo. Izabranici Đorđa Teodorovića su večeras u Vrbasu bili uspešniji i slavili rezultatom 32:27 (17:13). Sledeći susret dve selekcije na programu je u subotu, 25. juna od 13:00 časova.

SRBIJA – IZRAEL 32:27 (17:13)

SRBIJA: Mrdović, Šmigić 5, Kos 10, Simić, Tasić, Perić, Kovačević, M. Dodić 3, Stamenković 3, Mirković, Ćosić, Barbatesković, Maljević, Podunavac 1, Predović, Rogan 4, S. Dodić, Čabrilo 4, Stanisavljević 2, Zekić

IZRAEL: Peled, Libgot 1, Lejbov 2, R. Solomon 2, Ohajon 4, Hadar, Dahan, Edri, Maman 1, Š. Solomon 1, Guez 2, Azriel, Šulman, Biton, Koen 4, Levi 10

Najefikasniji u redovima Srbije bio je Miloš Kos sa 10, Dušan Šmigić je postigao 5, dok su Luka Rogan i Veljko Čabrilo pobedi doprineli sa po 4 postignuta gola.

Evropsko prvenstvo za juniore na programu je od 7. do 17. jula 2022. godine u Portugalu, a srpska selekcija će u okviru grupe D odmeriti snage sa reprezentacijama Nemačke, Italije i Islanda.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *