Krpež Šlezak: Za ovakvu utakmicu, moralo je mnogo više - Balkan-Handball.com
Naslovna Evropa Krpež Šlezak: Za ovakvu utakmicu, moralo je mnogo više

Krpež Šlezak: Za ovakvu utakmicu, moralo je mnogo više

Marko Marjanović
0 komentar

Reprezentacija Srbije nije uspela da se plasira na Olimpijske Igre, pošto je u odlučujućoj utakmici poražena od domaćina kvalifikacionog turnira, Mađarske. U dva meča sa Rusijom i Mađarskom, Srpkinje nisu bila ne nivou izazova koji su najavljivale kao najvažniji u karijerama.

Selektor Ljubomir Obradović nije puno govorio nakon poraza od Mađarica.

  • Zasluzena pobeda Mađarske. Srbija nije bila na potrebnom nivou. Želim Mađaricama i Ruskinjama dobar plasman u Tokiju – rekao je srpski stručnjak.

Svoj dan nije imala ni Katarina Krpež Šlezak:

  • Ne mogu reći puno o našoj igri, odigrale smo loše. Za ovakvu utakmicu smo morali mnogo više da pružimo. Izgubili smo šansu da se plasiramo u Tokio. Čestitke Mađaricama, želim im da osvoje medalju u Tokiju. Mi više nemamo šanse da se plasiramo, ali imamo još jednu utakmicu na ovom turniru i moramo da završimo pobedom. Moramo i da pronađemo razloge zašto smo odigrale ovako loše – izjavila je kapitenka reprezentacije.

Selektor reprezentacije Mađarske Gabor Elek:

  • Veliki san je ostvaren kroz današnju utakmicu. Imali smo ogromnu želju svih ovih dana, svaka igračica je bila spremna da doda nešto u našu igru, kao i juče. Ovo je veliko zadovoljstvo za trenera. Veoma važno je reći da ovo nije uspeh 19 igračica i stručnog štaba, već mađarskog rukometa. Imali smo veoma dobre uslove za pripreme. Izdvajam podršku lige, klubova, sve su učinili što smo tražili u prethodnim nedeljama. Čestitam stručnom štabu, jer sam se priključio tek pre dva dana zbog korone, uradili su odličan posao.

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball

 

Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball