Krpež Šlezak: Za ovakvu utakmicu, moralo je mnogo više - Balkan-Handball.com
Naslovna Evropa Krpež Šlezak: Za ovakvu utakmicu, moralo je mnogo više

Krpež Šlezak: Za ovakvu utakmicu, moralo je mnogo više

Marko Marjanović
0 komentar

Reprezentacija Srbije nije uspela da se plasira na Olimpijske Igre, pošto je u odlučujućoj utakmici poražena od domaćina kvalifikacionog turnira, Mađarske. U dva meča sa Rusijom i Mađarskom, Srpkinje nisu bila ne nivou izazova koji su najavljivale kao najvažniji u karijerama.

Selektor Ljubomir Obradović nije puno govorio nakon poraza od Mađarica.

  • Zasluzena pobeda Mađarske. Srbija nije bila na potrebnom nivou. Želim Mađaricama i Ruskinjama dobar plasman u Tokiju – rekao je srpski stručnjak.

Svoj dan nije imala ni Katarina Krpež Šlezak:

  • Ne mogu reći puno o našoj igri, odigrale smo loše. Za ovakvu utakmicu smo morali mnogo više da pružimo. Izgubili smo šansu da se plasiramo u Tokio. Čestitke Mađaricama, želim im da osvoje medalju u Tokiju. Mi više nemamo šanse da se plasiramo, ali imamo još jednu utakmicu na ovom turniru i moramo da završimo pobedom. Moramo i da pronađemo razloge zašto smo odigrale ovako loše – izjavila je kapitenka reprezentacije.

Selektor reprezentacije Mađarske Gabor Elek:

  • Veliki san je ostvaren kroz današnju utakmicu. Imali smo ogromnu želju svih ovih dana, svaka igračica je bila spremna da doda nešto u našu igru, kao i juče. Ovo je veliko zadovoljstvo za trenera. Veoma važno je reći da ovo nije uspeh 19 igračica i stručnog štaba, već mađarskog rukometa. Imali smo veoma dobre uslove za pripreme. Izdvajam podršku lige, klubova, sve su učinili što smo tražili u prethodnim nedeljama. Čestitam stručnom štabu, jer sam se priključio tek pre dva dana zbog korone, uradili su odličan posao.

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar

Korisni linkovi

Copyright © 2023 Balkan Handball