Kuzmanovski: Žao mi je što nisam ovde od početka... - Balkan-Handball.com
Naslovna Evropa Kuzmanovski: Žao mi je što nisam ovde od početka…

Kuzmanovski: Žao mi je što nisam ovde od početka…

Dobra partija Filipa Kuzmanovskog nije bila dovoljna Eurofarm Pelisteru za prvi bod u Ligi šampiona.

Marko Marjanović
0 komentar

Osetan je uticaj Filipa Kuzmanovskog od prve utakmice u zeleno-belom dresu. Bio je prva violina svog tima i u balkanskom okršaju sa Zagrebom, postigao je osam golova, ali to nije bilo dovoljno za prvi bod makedonskog prvaka u elitnom takmičenju ni nakon deset utakmica.

Najpre se moram zahvaliti publici što je došla u velikom broju, i što nam je dala dodatnu motivaciju. Mnogo mi je krivo što nismo uspeli da im vratimo pobedom. Tu sam već tri nedelje, u ovoj mladoj ekipi sa nekoliko iskusnih imena. Brzo napredujemo, ali mi je krivo što nisam ovde od početka. Imamo mnogo prostora za napredak u budućnosti, treba da ostanemo zajedno.

Bili smo spremni za meč za Zagrebom, potrošili smo puno vremena na analizu protivnika. Oni su velika ekipa, pobeđivali su zvučna imena u Ligi šampiona ove sezone. Mi smo imali svoje šanse u ovom meču, na kraju su odlučile nijanse. Verujem da ćemo biti bolja ekipa nego što smo sada, ali treba nam vreme. Zagrebu želim sve najbolje, da prođe grupu, a nama ostaje da radimo dalje – rekao je Kuzmanovski nakon poslednjeg meča u Ligi šampiona ove kalendarske godine.

Standings provided by Sofascore

Foto: Gol.mk

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar

Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball

 

Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball