Mehmedović: Ovo je naša realna slika - Balkan-Handball.com
Naslovna Evropa Mehmedović: Ovo je naša realna slika

Mehmedović: Ovo je naša realna slika

Marko Marjanović
0 komentar

Ženska reprezentacija Crne Gore nije uspela da se umeša u borbu za medalu na olimpijskom turniru u Tokiju, pošto je u četvrtfinalu očekivano poražena od snažne selekcije Rusije.

Priželjkivalo se u taboru „Lavica“ veliko iznenađenje protiv olimpijskog šampiona, ali je od samog starta postalo jasno da će to biti nemoguća misija, pošto je „Zbornaja“ u sedmom minutu povela čak sa 7:1.

-One su bolje otvorile utakmicu od nas i ništa drugo. Nisu igrale bolje od nas, od 17. minuta smo bile ‘pata-pata’. Davale su golove, mi smo se vraćale i dokazale da smo prave lavice. Žao mi je što nismo prošle, ali ovo je možda realna slika naše igre – rekla je golmanka Marina Rajičić, i dodala:

-Sreća prati hrabre, možda bi i nas da smo je više zaslužile na prethodnim mečevima. Možda bih i ja odbranila neke šuteve da sam protiv Japana krenula kako bi trebalo, Mi golmanke nismo počele utakmicu kako bi trebalo, ali djvojke su nas bodrile i na kraju su došle naše odbrane. To je pozitivna strana svega ovog. Čast je učestvovati na Olimpijskim Igrama treći put. Jedva čekam sledeće utakmice, sigurno ćemo igrati sve bolje i bolje – zaključila je 27-godišnja Podgoričanka.

Treći nastup na Olimpijskim Igrama okončan je i za Majdu Mehmedović.

-Hvala Bojani, Maji i saigračicama na predivnom turniru, čast mi je što sam još jednom imala priliku da budem na Olimpijskim Igrama sa svojim „Lavicama”. Imale smo problema i u odbrani i u napadu, ali smo se uvek držale zajedno i pokušavale da sve prođemo na najbolji način. Mislim da je ovo, nažalost, naša realna slika, ali znam da je svaka dala sve od sebe i ‘izginula’ na terenu. Žao mi je što nismo imale više snage i sreće. Iako sam tužna, srce mi je puno – rekla je 31-godišnja Baranka. 

Foto: IHF

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball

 

Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball