Musa posle pobede u Našicama: Veoma važno za nas - Balkan-Handball.com
Naslovna Evropa Musa posle pobede u Našicama: Veoma važno za nas

Musa posle pobede u Našicama: Veoma važno za nas

zika.bogdanovic
0 komentar

Nemački Magdeburg ozbiljno je shvatio gostovanje u Slavoniji, gde domaći Nexe nije bio u stanju da se suprostavi moćnom Bundesligašu. Na kraju 32:24 pobeda tima iz GETEC Arene koja je obradovala trenera Beneta Vigerta…

  • Veoma smo srećni i ponosni. Nije lako pobediti u Našicama. Poslednje utakmice nisu bile dobre za nas. Dobar je osećaj pobediti ovde. Ovo je dobar korak u pravom smeru. Želimo više, želimo da pobeđujemo svaku utakmicu. Ovo večeras je bilo dobro. Vidimo se sledeće nedelje u Magdeburgu – rekao je Vigert, na čije reči se nadovezao Hrvat u redovima nemačkog tima Željko Musa:
  • Veoma važna pobeda za nas posle tri utakmice bez pobede. Možda će neko reći da je bilo lako, ali nije bilo tako. Bili smo dobri u odbrani, moramo da nastavimo da se borimo. Znamo da imamo kvalitet. Samo sa 100% zalaganja možemo ostvariti ciljeve.

Trener Nexe-a Hrvoje Horvat:

  • Znali smo da će biti teško, znali smo da su ranjeni jer nisu pobedili u tri prethodne utakmice. Promašili smo čiste šanse u prvom poluvremenu, dali im vazduha, omogućili da naprave prednost i onda nismo imali više šanse protiv takvog tima kao što je Magdeburg. Moramo odigrati bolje u Magdeburgu.

Tomislav Severec nije bio zadovoljan:

  • Promašili smo puno zicera i nije bilo šanse da se vratimo u utakmicu. Odbrana nam nije bila dobra. Nadamo se boljem meču u Magdeburgu.

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar

Korisni linkovi

Copyright © 2023 Balkan Handball