NE POMAŽU NI MILIONI: Ljuba i dalje za kormilom europskih prvaka - Balkan-Handball.com
Naslovna Evropa NE POMAŽU NI MILIONI: Ljuba i dalje za kormilom europskih prvaka

NE POMAŽU NI MILIONI: Ljuba i dalje za kormilom europskih prvaka

zika.bogdanovic
1 komentar

Neposredno nakon što je sa Flensburgom šokirao Europu, Ljuba je „zapeo za oko“ PSG-ovim multimilionerima. Najbogatiji je rukometni klub Europe nakon veoma neuspješne sezone i posrtanja u ranijoj fazi Lige prvaka od očekivanog odlučio da dovede novog stratega, ali prema svemu sudeći potraga će i dalje biti neuspješna. Naime, vodstvo Flensburga se odlučilo oglasiti preko službene internetske stranice kluba i jasno poručiti da Katarani sa liderskih pozicija francuskog kluba ne trebaju niti pokušavati da pridobiju Ljubine simpatije. Dodatna je „pljuska“ za PSG-ovo vodstvo, a i jasna poruka drugim klubovima,uslijedila u izjavi samog trenera aktualnih europskih prvaka:

– Uvijek sam naglašavao da je SG moj posao, ali i ljubav. Flensburg je velika obitelj koja mi je puno toga pružila i još uvijek pruža, a i ja joj želim uzvratiti koliko god mogu. Naravno da razmišljaš kad dobiješ ponudu velikih klubova kao što su Paris, Barcelona ili Kiel, ali moja tvrdnja da za Flensburg radim i živim je vrlo ozbiljna. Izuzetno mi je drago što mogu raditi s ovim odličnim timom i razvijati se s njime korak po korak i nakon osvajanja Lige prvaka. Jedva čekam početak svoje devete sezone u SG Flensburg-Handewittu. 

TOMISLAV LAURIĆ

Možda vam se dopadne

1 komentar

toni 19/06/2014 - 18:52

bravo Ljubo cijenim to,svaka čast :) ali moraš znati da se kolo sreće vrlo brzo okreće,sad si na vrhu,a nakon nekoliko posrtanja mogao bi shvatiti da je najbolje otići dok si na vrhu….s tom ekipom si dostigao maksimum zato smatram da si pogriješio :) živi bili…

Odgovori

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball