Teodorović nakon eliminacije: Tu smo sa najboljima u Evropi, presudilo iskustvo Islanđana – Balkan-Handball.com
Balkan-Handball.com

Teodorović nakon eliminacije: Tu smo sa najboljima u Evropi, presudilo iskustvo Islanđana

Kadetska reprezentacija Srbije nije uspela da se plasira u drugi krug Evropskog prvenstva koje se održava u Hrvatskoj. U odlučujućem duelu za prolaz dalje, „Orlići“ su poraženi od Islanda 31:30 (13:14).

Selektor Đorđe Teodorović ovako je video neuspeh svog tima:

-Sigurno je moglo bolje, ali Island je žilava ekipa. Bilo je onako kako smo očekivali pre utakmice, da će biti jaka borba, da ništa neće značiti ako neka ekipa stekne prednost na početku. Mi smo imali čak i plus četiri u prvom poluvremenu, potom su oni vodili tri razlike u drugom. Imali su snage da se vrati, pa smo se onda mi vraćali. Imali smo šest prilika da odbranimo napad pri nerešenom rezultatu, nijednu nismo iskoristili, i tu je bio ključ. Ne znam da li je to moja krivica, ne bih se sada upuštao u analizu. Ne treba tražiti krivca, biće vremena posle prvenstva. Sada treba zbiti redove što pre. Mislim da je dobro odigrana utakmica i protiv Slovenije i sa Islandom.

-Tu smo mi, sa najboljim ekipama u Evropi, apsolutno. Sudbina je takva, a tabela nikada ne laže. Verovatno ćemo biti poslednji u grupi i boriti se za goli život, da ostanemo u A diviziji. Moramo u daljem delu takmičenja obezbediti dovoljno bodova da ostanemo u prvih 12, što donosi opstanak u A diviziji. 

-Inače, pohvalio bih svoje momke za učinak i na današnjoj utakmici, borili su se iskreno, Island ima malo više takmičarskog iskustva od nas. To je bilo presudno – zaključio je selektor Teodorović.

 

One Comment

  1. Mika Jankovic

    16/08/2021 at 10:00

    Miša,Grk,Djole,Uki a što vi ne biste probali u Rudaru iz Pljevalja malo.Manite ae Srbije, nije to za vas.Ili da probate u Slovenjgradecu.Manite se bre Srbije.Ako je tamo problem probajte u Topličaninu.A da tamo vas ne cene i smeju vam sd.Dobro ondaa kod Žike u Jagodinu.Manite se bre Srbije!

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *