Tuniški trio napušta nacionalni tim - Balkan-Handball.com
Naslovna Evropa Tuniški trio napušta nacionalni tim

Tuniški trio napušta nacionalni tim

zikabh
0 komentar

Kako saznajemo, tri reprezentativca tuniskog nacionalnog tima su najavili da im je nastup na Olimpijskim igrama u Londonu bio poslednji u dresu severnoafričke reprezentacije.

Hejkel Meganem (35), Visem Hmam (31) i Anour Ajed (34) su redom igrači francuskih klubova San Rafaela, Monpeljea i Tuluza, a odluku da se ne odazivaju mogućim narednim pozivima selektora tuniske reprezentacije pravdaju željom da se da više prostora mladim igračima. Iako su sva trojica zašli u četvrtu deceniju života, navikli smo da se na našim prostorima „davanje prostora mladim igračima“ može čitati i pod znacima navoda i predstavljati odraz nezadovoljstva ili poremećenih odnosa u nacionalnom timu.

Čini se da će ovakve vesti najviše odjeka imati u zemljama čije najbolje selekcije pripadaju istoj Grupi A za naredno Svetsko prvenstvo koje će u januaru biti održano u Španiji, i to pre svega u onim koje Tunis vide ozbiljnim protivnikom za plasman u narednu rundu takmičenja, kao što su Crna Gora, Argentina i Brazil, obzirom da se očekuje da su Francuska, pa i Nemačka ozbiljni favoriti u ovoj grupi.

X.Q

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar

Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball

 

Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball