TV BROJKE: U Španiji oboren rekord gledanosti fajnal-fora – Balkan-Handball.com
Balkan-Handball.com

TV BROJKE: U Španiji oboren rekord gledanosti fajnal-fora

I bez navijača na tribinama, fajnal-for EHF Lige šampiona u Kelnu ponovo je privukao veliku pažnju javnosti. U Danskoj, mečevi senzacionalnog finaliste Olborga su preko malih ekrana dostigli 20% šera ukupnog auditorijuma, dok je u Španiji oboren rekord – finalni meč Barselone je u direktnom prenosu na kanalu Esports gledalo 15% onih koji su u to vreme bili kraj svojih televizora.

Ukupno, mečeve fajnal-fora u Kelnu prenosile su 33 televizijske kuće. Završni turnir elitnog takmičenja bio je dostupan i gledaocima u Africi, Južnoj i Centralnoj Americi. Takođe, tokom prethodnog vikenda, 111.000 ljudi je pratilo utakmice preko portala EHF TV.

-Srećni smo i ponosni činjenicom da se interes za F4 širi svake godine u celom svetu. U ovoj sezoni, pokušali smo da ovaj grandiozni događaj prikažemo u što boljem svetlu, a motiv više bio nam je veoma mali broj gledalaca na tribinama. Neizmerno smo zahvalni našim partnerima što su doprineli da organizujemo završni turnir pod ovakvim okolnostima – rekao je David Šlezak, direktor marketinga EHF-a.

FOTO: facebook.com/ehf.champions.league

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *