Visla vlada Poljskom, Lars Valter: "Šego je bio fantastičan" (VIDEO) - Balkan-Handball.com
Naslovna Evropa Visla vlada Poljskom, Lars Valter: „Šego je bio fantastičan“ (VIDEO)

Visla vlada Poljskom, Lars Valter: „Šego je bio fantastičan“ (VIDEO)

zika.bogdanovic
0 komentar

U velikom derbiju Poljske, Visla je deklasirala Kielce 32:25 (16:16), sjajnom igrom u drugom poluvremenu, u kome je tim Bogdana Vente postigao samo devet golova. Šampion je pao na kolena posle šest uzastopnih pobeda nad domaćinom iz Ploka, koji je bio u podređenom položaju na startu sezone, bez obzira što su njegov dres obukli Nenadić, Nikčević, Šego i Đonea. Na kraju, više nego zadovoljan, bio je trener pobednika u plavim dresovima, Danac, Lars Valter:

– U prvih deset minuta, imali smo problema u odbrani. Kasnije smo zaigrali čvršće, što je rezultiralo boljom odbranom i rezultatom – rekao je Danac neposredno posle meča:

– Prošle nedelje, radili smo naporno i to se moglo videti na utakmici. Ovaj dan za nas nije iznenađenje. Moji igrači su znali šta treba da rade. Ponosan sam na njih.

Poljski mediji su tražili od Valtera da imenuje pojedince, pre svega da okarakteriše igru Marina Šege, koji je imao „duplo više odbrana“ od para Kilcea, Šmal-Losert:

– Njegov nastup zaslužuje sve pohvale, Šego je bio fantastičan. Dobar je bio i Vihari, koji je odbrani neke sedmerce u važnim momentima. Najbitnije je da je tim pobedio na kraju. Hvala navijačima na fantastičnoj podršci – bile su reči danskog trenera.

Na sajtu kluba u anketi za najboljeg igrača utakmice, čak 78% fanova kluba misli da je upravo Šego bio junak pobede. Drugi je Petar Nenadić sa 9% glasova.

POGLEDAJTE KAKO SE NAVIJA U PLOKU…


Možda vam se dopadne

Ostavi komentar

Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball

 

Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball