Vori nakon -10 protiv Kila: Grč na startu, bilo je i dobri stvari... - Balkan-Handball.com
Naslovna Evropa Vori nakon -10 protiv Kila: Grč na startu, bilo je i dobri stvari…

Vori nakon -10 protiv Kila: Grč na startu, bilo je i dobri stvari…

Marko Marjanović
0 komentar

Neslavan je bio debi Igora Vorija kao trenera PPD Zagreba u EHF Ligi šampiona, mada nije bilo realno očekivati da njegov tim može neštp više protiv favorizovanog Kila. Ipak, otpor nemačkom prvaku je bio dosta slab za raziliku od nekih prethodnih okršaja ovih timova u hrvatkoj prestonici.

Vori je nakon utakmice analizirao igru svog tima i govorio o uočenim nedostacima koji moraju biti ispravljeni u nastavku takmičenja, kako bi PPD Zagreb bio konkurentan za jedno od šest mesta koje vode u narednu fazu.

-Ne možeš biti zadovoljan kada izgubiš 10 razlike. Zagreb sa postojećim kadrom i problemima oko sastavljanja odbrane ne može parirati Kilu. Kada je još i Božović ostao bez snage, nismo imali igrača za dva pravca. Drago mi je da smo pokazali želju, ali više od ovoga jednostavno nismo mogli.

-Bilo nam je teško igrati pred praznim tribinama i da kažem da je dobro nakon -10 bilo bi čudno, ali jeste bilo i dobrog.Grč nam je napravio problem na startu i Kil se lako otvorio, ali je ostatak meča bio ok za nas. Neki od naših igrača su prvi put igrali Ligu šampiona i to je veliko iskustvo. U pogledu tehničkih grešaka i napada uopšte, možemo napredovati.

Ništa lakši zadatak PPD Zagreb neće imati ni u drugom kolu, kada gostuje Vespremu…

-Nadam se da ćemo biti kompletniji, da ćemo imati sredinu zone, ali i to je izuzetno težak protivnik-rekao je Vori.

Za prolaz dalje ključni bi mogli biti mečevi sa Alborgom…

-Još je rano govoriti o tome. Gledao sam Alborg koji igra i trči jako dobro. Ne možemo sada reći da je to ta utakmica, sada moramo razmišljati o Vespremu i nadati se najboljem – zaključio je Igor Vori na pres konferenciji nakon dvoboja sa Kilom.

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar

Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball