Balkan-Handball.com

DO HANDBALL #3 – Komentator Arena Sport Sreten Rašković: Bundesliga je i dalje najveći spektakl

Svi ljubitelji rukometa sa ovih prostora već godinama oslonjeni su na TV Arena Sport, regionalni sportski kanal koji dosta pažnje posvećuje našem sportu. Praktično sve što je vredno u svetu rukometa možete gledati na kanalima „Arene“ uključujući EHF Ligu šampiona, SEHA Gazprom ligu, francusku Lidl Star Ligu i regionalnu SEHA Gazprom ligu.

Dobro poznat glas, koji zbog broja prenosa čujete praktično svakodnevno, pripada Sretenu Raškoviću koji godinama uz kolegu Stevana Stevanovića, emociju prema rukometu unosi u vaše domove.

Kolega Sreten, prijatelj i saradnik Balkan-Handball.com, bio je sagovornik našeg urednika Žike Bogdanovića u trećoj emisiji projekta „DO HANDBALL“ #handball2thepeople

U 22 minuta saznajte sve što vas je zanimalo, a tiče se komentatorskog posla, kao i Sretenov pogled na rukometnu sadašnjost i budućnost. 

DO HANDBALL #2 – Nenad Peruničić

DO HANDBALL (1) – Saša Kuburović: Pesak je šansa rukometa da postane globalni sport

One Comment

  1. Toma

    30/09/2018 at 08:44

    Bravo, momče, profesionalno, objektivno, kulturno. I za Vas i Stevana, svi komplimenti. Uživanje je gledati rukomet kada vas dvojica komentarišete, a i ovaj intervju slušati bilo je zadovoljstvo.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *