Zvonko Šundovski lovi trofeje sa Konstancom i priseća se: Imao sam još šta da kažem u MK rukometu - Balkan-Handball.com
Naslovna Intervju nedelje Zvonko Šundovski lovi trofeje sa Konstancom i priseća se: Imao sam još šta da kažem u MK rukometu

Zvonko Šundovski lovi trofeje sa Konstancom i priseća se: Imao sam još šta da kažem u MK rukometu

zika.bogdanovic
0 komentar

Trener rumunske Konstance, Zvonko Šundovski (51), boravio je sa svojom ekipom na 46. turniru u Strugi, koji je završen porazom u finalu od Celja PL. Stručnjak iz Bitolja, najuspešniji je selektor reprezentacije Makedonije, sa kojom je osvojio peto mesto na Evropskom prvenstvu u Srbiji 2012. godine, a zatim i učestvovao u kvalifikacijama za Olimpijske Igre u Londonu.

Uspešan u rumunskom rukometu, Šundovski se vratio na klupu kluba sa kojim je već osvajao šampionske titule pre njegovog „resetovanja“ tri godine unazad.

O planovima da osvoji „triplu krunu“ u rumunskom rukometu, konkurenciji, jačini lige, podsećanju na period na klupi Makedonije (2010-2013) koji je završen posle SP 2013 u Španiji, ali i o prognozi kada će se titula vratiti u rukometni grad Bitolj (poslednju osvojio Pelister sa njim na klupi 2005. godine) i ko će je doneti, Zvonko Šundovski govorio je za Balkan-Handball.com.

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar

Korisni linkovi

Copyright © 2023 Balkan Handball