KADA JE PRAVO VREME ZA ODLAZAK? "Urh, Fićo, rano je, niste spremni" - Balkan-Handball.com
Naslovna PODCAST KADA JE PRAVO VREME ZA ODLAZAK? „Urh, Fićo, rano je, niste spremni“

KADA JE PRAVO VREME ZA ODLAZAK? „Urh, Fićo, rano je, niste spremni“

zika.bogdanovic
0 komentar

Kada otići? Kada su mladi igrači spremni da podnesu pritisak inostranstva i velikih klubova. Interesantnu priču smo čuli u podcastu RUKOMETNA TVRĐAVA u kojoj je gost Žike Bogdanovića bio Mario Kelentrić, sada trener Sloge, a dugogodišnji trener golmana PPD Zagreb, gde je između ostalih trenirao i Filipa Ivića, odnosno, Urha Kastelica.

O njihovom odlasku snalaženju ili nesnalaženju u dresu Kielce, Gumersbaha, odnosno, Gepingena, Kelentrić je imao interesantno opažanje:

„Nisam ja general posle bitke. I tada sam mu rekao, „Fićo, prerano je“. Veliki je zalogaj. Dušebaev je pravio mladu ekipu, bila je velika čast da te odaberu, ali on nije bio zreo. Otišao je, mučio se, desila se epizoda sa Gumersbahom, sada se vratio u Celje, počeo braniti. Drugi golman koji je isto napravio grešku je Urh Kastelic, koji je isto otišao rano u taj žrvanj i nije se snašao. I njemu sam rekao „Urh, rano je“, pa branićeš još 15,20. godina. Jednostavno, tako je, teško je odbiti prvaka Evrope i jednog bundesligaša, ali to sam njima rekao tada. Još su mladi, mogu još mnogo, da nađu klubove gde će eksplodirati“, rekao je Kelentrić, što možete i pogledati u videu.

Filip Ivić je pre par dana potpisao ugovor sa PPD Zagreb.

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball

 

Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball