Počeo 12. Kamp golmana u Omišu: Volf i Janković se priključili timu – Balkan-Handball.com
Balkan-Handball.com

Počeo 12. Kamp golmana u Omišu: Volf i Janković se priključili timu

Najambiciozniji projekat vezan za rukometne golmane na planeti započet sada već davne 2011. održava se u dve dvorane u gradu na Cetini. Golmanska elita stigla je u SC „Ribnjak“ kako bi po oprobanom receptu prenela svoja iskustva i znanja mladim čuvarima mreže od 10 do 18 godina iz 24 države kojih je ove godine preko 200.

Već prvog dana Kampa mladim golmanima se predstavila najveća zvezda u ovom trenutku koju su mogli da gledaju samo par dana ranije u finalu EHF Lige šampiona u Kelnu u dresu poljskog Lomza Vive Kielcea Andreas Volf. Tokom trenažnog procesa kroz različite teme polaznike su vodili treneri mađarske Tatabanje Haris Porobić, švajcarskog Sur Arau Miloš Čučković, Dino Špiranec, Matea Lonac, nekadašnja medaljna holandska reprezentativka Jasmina Janković, golman Gepingena Daniel Rebman, francuskog Monpeljea i hrvatski reprezentativac Marin Šego, nekadašnji slovenački reprezentativac Primož Prošt,  dok se kondicionim delom bavila Marina Škrobot.

  • Kao i svake godine cilj nam je da polaznicima ponudimo najbolje uslove za rad i boravak na Jadranu. Deca su prezadovoljna. Uživaju na moru i imaju priliku da vide svoje idole. Ovih dana će nam se pridružiti i Dejan Milosavljev, Urh Kastelic i Filip Ivić, što će upotpuniti listu gostiju koja je i ovako impresivna. Nažalost, zbog privatnih razloga i povreda neće moći da nam se pridruže Jelena Grubišić, Benjamin Burić i Andreas Palička, ali su oni deo našeg tima na ovaj ili onaj način – kaže direktor Kampa, Mario Čaljkušić.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *