Balkan-Handball.com

Mikel Hansen nakon Španije: Utakmica za uživanje, mnogo smo dobili od mlađih igrača!

Monstruoznu partiju prikazao je Mikel Hansen rukometnom auditorijumu širom sveta u polufinalu Mondijala protiv Španije. U trijumf koji je Dansku odveo u još jedno veliko finale, trostruki najbolji igrač planete ugradio je sebe učinkom od čak 12 golova.

Ubojiti levi bek nije bio na svom nivou u četvrtfinalu protiv Egipta, umalo da direktno utiče na eliminaciju svog tima, ali ga je sreća pogledala i dala novu priliku, koju je u potpunosti iskoristio.

-Osećaj tokom završnice protiv Egipta se ne može opisati. Bilo je košmarno za mene bespomoćno sedeti i gledati šta se dešava, ali nas je na kraju sreća pogledala. Za razliku od četvrtfinala, bilo je veliko zadovoljstvo igrati u ovakvom meču sa Španijom. Veliki dobitak za našu reprezentaciju na ovom turniru je promocija mladih igrača, koji su pokazali za šta su sposobni. Mislim da su i oni mnogo dobili slušajući iskusnije i igrajući sa nama, a u istoj meri doprineli ovom uspehu na najbolji mogući način – rekao je Hansen nakon polufinalne pobede nad Španijom. 

 

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *