Čema nije gledao meč koji je odveo Mađarsku u TOP 8: Šta je radio? SPAVAO JE! – Balkan-Handball.com
Balkan-Handball.com

Čema nije gledao meč koji je odveo Mađarsku u TOP 8: Šta je radio? SPAVAO JE!

Hit priča dolazi iz Mađarske gde tamošnja rukometna zajednica slavi prolaz u četvrtinale Svetskog prvenstva 2023. Mađari su sa tri pobede i dva poraza izborili plasman na drugo mesto u grupi zahvaljujući pobedi nad Islandom u direktnom duelu posle velikog preokreta. Švedska je pobedom nad Portugalom 32:30 izbacila sastav selektora Pereire iz priče tako da će Mađari u olimpijske kvalifikacije.

I dok su novinari uspevali da dobiju reakcije igrača posle meča Švedske i Portugala, to sa selektorom Špancem Čemom Rodrigezom nije išlo baš lako. Navodno, on je duel u kome se odlučivala sudbina njegove selekcije, prespavao. Na takvo novinarsko pitanje, odgovorio je:

  • Pokušavao sam. Nisam gledao utakmicu. Saznao sam od našeg kondicionog trenera Torda, koji je došao u mojoj sobu i rekao da smo u četvrtfinalu. Naši mečevi su bili toliko stresni da nisam hteo još više da se stresiram gledajući druge. Čestitam momcima. Plasirali smo se na kvalifikacioni turnir za Olimpijske igre, ali čeka nas naredni meč. Igraćemo hrabro i pokušati da nastavimo u istom pravcu. Daćemo sve od sebe da se plasiramo u polufinale. Ne smemo da postavljamo limite ispred sebe, to sam već rekao – zaključio je Čema svoju uspavanu bajku.

 

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *