Vasko Ševaljević se oprostio od reprezentacije: Crna Goro, bila mi je čast! – Balkan-Handball.com
Balkan-Handball.com

Vasko Ševaljević se oprostio od reprezentacije: Crna Goro, bila mi je čast!

Vreme odlazaka u reprezentaciji Crne Gore. Posle selektora Zorana Roganovića koji je odlučio da se povuče sa mesta šefa stručnog štaba nakon četiri i po godine, i kapiten Vasko Ševaljević rešio je da stavi tačku na reprezentativnu karijeru.

Iskusni srednji bek (34) oprostio se emotivnom porukom na Instagramu.

  • Bila mi je najveća čast i zadovoljstvo biti crnogorski kadetski, juniorski, seniorski reprezentativac i na kraju kapiten državnog tima zemlje koju volim vise od sebe. Reprezentacija je za mene uvijek bila i ostace svetinja. Nakon više od petnaest godina reprezentativne karijere, teško je sročiti sve u par rečenica. Petnaest prelijepih godina koje su obiljezile moju sportsku karijeru, gotovo čitavu mladost, dio života koji se ne zaboravlja. Došao sam uzdignute glave, tako i odlazim. Ponosno, jer iza sebe ostavljam momke koji će nastaviti da nose dres sa državnim grbom i da se bore za njega najbolje sto mogu. Onako kako sam ja sve ove godine. Kao igrač i kapiten reprezentacije odlazim, ne žalim ni za čim, jer znam da sve što sam uradio, uradio sam iskreno, pošteno, najbolje sto sam mogao.
    Sinoć kad sam saopštio saigračima moju odluku, shvatio sam još jednu stvar. Da me neće pamtiti kao nekog ko je igrao dobro ili loše, postizao ili promašivao golove, već nekog ko ih je podržavao, s kim su slavili, tugovali, dijelili iskrenu emociju i na kraju naučili nešto što će ih učinjeti boljim igračima i ljudima. Zato odlazim ispunjen ponosom, punog srca.
    Najvece HVALA mojoj porodici, mojim saigračima, stručnim štabovima, fizioterapeutima, rukometnom savezu Crne Gore, navijačima.
    Ja ću uvijek biti tu za Crnu Goru i crnogorski rukomet. Crna Goro volim te!
    Vaš kapiten, Vasko Ševaljević.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Vasko Ševaljević (@sevaljevic21)

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *