BALKANSKA POLITEHNIKA: Marjanović predvodi novajlije u Temišvaru – Balkan-Handball.com
Balkan-Handball.com

BALKANSKA POLITEHNIKA: Marjanović predvodi novajlije u Temišvaru

Rumunska Politehnika iz Temišvara predvođena crnogorskim stručnjakom Perom Miloševićem imala je furiozni drugi deo sezone u kome je stigla do trećeg mesta u nacionalnom šampionatu. Za nešto više potrebna je i „sveža krv“, a iskusni stručnjak ju je našao u proverenim igračkim imenima sa naših prostora. Reprezentativno pojačanje stiže iz Novog Sada, a reč je o srpskom levom krilu Filipu Marjanoviću (27), koji posle igranja u Metaloplastici i Vojvodini započinje internacionalnu karijeru.

  • Dolazim na insistiranje trenera u Temišvar. Napravljen je najbolji rezultat u poslednjih 25 godina u prošloj sezoni. Osvojeno je treće mesto i izboreno igranje u EHF Kupu. Klub je stabilizovan, potpisano je sponzorstvo sa opštinom za naredne tri sezone. Grad je u potpunosti stao iza projekta. Verujem da ćemo imati kvalitetnu ekipu za dobre nastupe u domaćoj ligi, ali i Evropi – reči su srpskog reprezentativca za Balkan-Handball.com.

Sa Marjanovićem stižu i Crnogorci, desni bek Marko Simović i Vuk Milošević, kao i bosanskohercegovački čuvar mreže Adam Savić. Sve novajlije su potpisale dvogodišnje ugovore.

Ugovore sa Politehnikom na dve godine su produžili Marko Lasica, Marko Pejović i Zlatko Daskaloski.

Na klupi u naredne dve sezone sa opcijom produženja na još godinu dana ostaje Pero Milošević.

One Comment

  1. mrmn

    15/07/2016 at 20:50

    „Adam“ Savić , povremeni i potencijalni Reprezentativac BiH Reprezentacije

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *