Balkan-Handball.com

Dobrivoje Marković u Zagrebu: Vujin poziv se ne odbija!

Težak vikend iza rukometaša PPD Zagreb, koji je rezultirao i ostavkom, a onda i povlaćenjem iste od strane Veselina Vujovića, skinuće etiketu isključivo „hrvatskog proizvoda“ sa dresa najboljeg hrvatskog tima! Novi član četvrtfinaliste EHF Lige šampiona biće srpsko levo krilo Dobrivoje Marković. Jedan od najtalentovanijih levokrilnih igrača u novijoj istoriji srpskog rukometa bio je slobodan agent nakon rastanka sa Vardarom na kraju prošle sezone, vagao ponude, i sačekao poziv svog bivšeg trenera iz Skoplja, ali i reprezentacije:

– Zdrav sam, to je najbitnije. Dobro se osećam – kaže za Balkan-Handball.com, bivši član kaćkog Jugovića i španske Kvenke, nakon obavljenih zdravstvenih pregleda u Zagrebu.

– Dobro će mi doći i ova reprezentativna pauza  da se spremim još bolje – dodaje Boća.

Poziv od Vujovića se ne odbija…

– Iskreno, iznenadio me u ovom trenutku.

Šta mu je Vujović prilikom razgovora rekao, ostaje između njih dvojice…

– Neka ostane tajna. Znam koliko je dobar trener. Temperamentan, radili smo zajedno u reprezentaciji, posle i dve odlične godine u Vardaru. Poznajem njegov sistem i verujem da ću se uklopiti.

Zagreb je pratio u EHF Ligi šampiona…

– Očekujem da ponovimo rezultat od prošle godine u EHF Ligi šampiona, dođemo do TOP 8, a u SEHA ligi izborimo plasman na F4. Sviđa mi se kako igra Zagreb. Igraju lep rukomet, mladi su, borbeni, imaju puno prostora za napreda i veliku perspektivu – jasan je novi Zagrepčanin, Dobrivoje Marković, momak čiji neverovatan talenat nikada nije bio sporan. Nadamo se da je došlo vreme da to vidi i čitava Evropa.

PHOTO: SEHA, Zoltan Melczer

One Comment

  1. stefan

    30/10/2015 at 03:26

    cestitam brate,pozdrav

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *