Rekonstrukcija tima: Jagodinke bez devet rukometašica iz prošle sezone, vratila se Jelena Đurašinović – Balkan-Handball.com
Balkan-Handball.com

Rekonstrukcija tima: Jagodinke bez devet rukometašica iz prošle sezone, vratila se Jelena Đurašinović

Čak devet igračica iz prošlogodišnjeg sastava Jagodine je prestalo da se bavi rukometom, ili je otišlo u drugi klub. Na mestu šefa struke ostao je sjajni Dragan Markov, kojeg očekuje težak zadatak. Podsetimo, Jagodina je proletos izgubila primat pošto je u polufinalu plej-ofa eliminisana od potonjeg šampiona Železničara iz Inđije.

Novo-staro ime je reprezentativka Srbije, golmanka Jelena Đurašinović, koja se vratila nakon sezone u Poljskoj. Tu su još Mađarica Petra Hlogik, bekovi Marija Kojčić i Ana Marković, kao i Tijana Simatović, koja je prošle sezone na prvoj utakmici Svesrpskog kupa doživela povredu i dugo pauzirala.

Iz druge ekipe priključila se golman kaAnđela Radivojević. Ostali deo sastava čine već dobro pozante Aneta Adžić, od ove sezone kapiten, Ivana Mitrović, Nikoleta Pejović, Srna Sukur, Anđela Nišavić, Sara Gugač, Katarina Bojčić, Andrea Savić i Petra Stojanović.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *