Svetislav Verkić u Hapoel Ašdodu – Balkan-Handball.com
Balkan-Handball.com

Svetislav Verkić u Hapoel Ašdodu

Neizvesna finansijska situacija u novosadskoj Vojvodini  kruni šampionski sastav koji je devet godina zaredom vladao srpskim rukometom. Najiskusniji član sastave iz „Slane bare“, Svetislav Verkić, odlučio je da karijeru nastavi u izraelskom Hapoel Ašdodu koji sa klupe vodi srpski stručnjak Andreja Vukojević:

  • Posle četiri i po godine provedenih u Vojvodini stigla mi je primamljiva ponuda iz Izraela. U dogovoru sa porodicom odlučio sam da je prihvatim i verujem da nisam pogrešio. Od dosta naših ljudi čuo sam sve najlepše o klubu i ljudima koji tamo rade. Dosta mi je u tome pomogao i trener Andreja Vukojević. Iskreno se radujem novom izazovu i jedva čekam da počne sezona i prilagođavanje na novu sredinu. Nadam se da ćemo se na kraju svi zajedno radovati uspešnoj sezoni – rekao je za Balkan-Handball.com, Svetislav Verkić.

Nekadašnji juniorski i seniorski reprezentativac ima ogromno iskustvo. Sa kaćkim Jugovićem već na startu karijere osvojio je EHF Čelendž Kup, a igrao je i u Portugalu, Norveškoj, Slovačkoj, bio je deo nemačke Bundeslige u dresu Melsungena…

Za reprezentaciju Srbije nastupao je na Svetskom prvenstvu 2019.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *