Balkan-Handball.com

BARBI STIGLA U PODGORICU: Arenhart dve godine u Budućnosti!

Brazilski golman Barbara Arenhart (33) u naredne dve sezone biće dres podgoričke Budućnosti. Iskusna čuvarka mreže stigla je u glavni grad Crne Gore, gde će pored iskusne Andree Lekić, Alison Pino i Ruskinje Valerije Maslove, biti deo ambicioznog sastava trenera Dragana Adžića.

Budućnost je klub koji je poznat širom svijeta i za mene je čast što sam postala dio takvog kolektiva čiji dres ću nositi naredne dvije sezone. S nestrpljenjem očekujem da se upoznam sa svim djevojkama i da počnemo saradnju kako bi ostvarili velike rezultate. Imam velike snove, kao i klub, pa se radujem izazovima koji su pred nama – kazala je Arenhart za klupski sajt.

Arenhart, koja je najveći uspeh u karijeri ostvarila sa reprezentacijom Brazila u Beogradu, gde su postale svetske šampionke pred 20.000 gledalaca u decembru 2013, igrala je za španski Sagunto (2007-2010), a zatim je nastupala u norveškom Bjasenu, u Hipu se zadržala tri godine, a po jednu sezonu provela je u rumunskom Baja Mareu i danskom Nikobing Falsteru.

Deo mađarskog VAC-a bila je od 2016. godine. 

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *