Bregar nakon Turske: Mora bolja odbrana protiv Islanda - Balkan-Handball.com
Naslovna Ženski rukomet Bregar nakon Turske: Mora bolja odbrana protiv Islanda

Bregar nakon Turske: Mora bolja odbrana protiv Islanda

Marko Marjanović
0 komentar

Srbija je u pretposlednjem kolu kvalifikacija za EP 2022. pobedila u gostima Tursku 36:30 (16:17).

Selektor Uroš Bregar istakao je zadovoljstvo zbog nova dva boda, ali naglasio da je protiv Islanda potrebno podići nivo odbrane:

  • Očekivali smo tešku utakmicu jer Turska kod kuće igra veoma dobro i srčano i prvo poluvreme je bilo na visokom nivou. Našom odbranom tokom prvog dela igre nisam zadovoljan. Na poslednjoj utakmici kvalifikacija protiv Islanda moramo da podignemo nivo odbrane. Moram da istaknem da ova dva boda mnogo znače, moramo da budemo jači, agresivniji i da unesemo više želje u utakmicu protiv Islanda. Želeo bih da pozovem sve navijače da nas bodre jer nam je baš bitna podrška kao što je bila u utakmici sa Švedskom. Bili su naš dodatni igrač na terenu i iskoristio bih priliku da poručim svima da dođu i da nas podrže.

Desetostruki strelac u utakmici sa Turskom Sanja Radosavljević već se okreće narednom rivalu u kvalifikacijama, Islandu:

  • Odlična utakmica za nas, iako je bio težak put i teška borba na terenu. Nadam se da ćemo imati vremena u naredna dva dana da se spremimo za Island i sav naš fokus će ići na tu utakmicu. Pozivam sve navijače da dođu u subotu da nas podrže i da idemo zajedno do pobede.

Doktor reprezentacije Sanja Mirković povodom povrede Jovane Kovačević, kada joj je rivalka pala na rame, kaže:

  • Jovana Kovačević se za sada oseća dobro. Svi smo videli kako je do povrede došlo, znaćemo više posle detaljnijih dijagnostičkih procedura, ali naravno nadamo se najboljem mogućem ishodu.

Poslednji meč kvalifikacija za Evropsko prvenstvo Srbija će igrati sa Islandom u subotu, 23. aprila od 18 časova u Kristalnoj dvorani u Zrenjaninu.

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball

 

Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball