Bregar o porazu od Hrvatske: Najlošija utakmica na turniru - Jovović: Nemam prave reči za ovakav nastup - Balkan-Handball.com
Naslovna Ženski rukomet Bregar o porazu od Hrvatske: Najlošija utakmica na turniru – Jovović: Nemam prave reči za ovakav nastup

Bregar o porazu od Hrvatske: Najlošija utakmica na turniru – Jovović: Nemam prave reči za ovakav nastup

Marko Marjanović
0 komentar

Ženska reprezentacija Srbije nije uspela da se plasira u finale Mediteranskih igara u finalu, usled polufinalnog poraza od Hrvatske 31:20 (16:12).

Utakmica za treće mesto između Portugala i Srbije na programu u sredu, 6. jula u 10:00. U finalu će se sastati Španija i Hrvatska istog dana od 15:00.

SELEKTOR SRBIJE, UROŠ BREGAR
Odigrali smo najlošiju utakmicu na takmičenju. Hrvatska je danas bila bolja u svim segmentima rukometne igre. Sada nam sledi mali predah nakon poraza u polufinalu, a zatim pun fokus poslednji meč na takmičenju – utakmicu za treće mesto sa Portugalom.

JOVANA JOVOVIĆ

  • Iskreno, ne znam ni da li postoje prave reči posle ovakve utakmice i pravi razlog koji nas je odveo do ovakvog krajnjeg rezultata. Čestitam ekipi Hrvatske, ali smatram da nije tolika razlika u kvalitetu između ove dve ekipe. Nešto je presudilo, da li taj voljni momenat… Opet, smatram da smo mi imale volje da odemo u finale i da obezbedimo medalju, ali nešto nam je falilo. Imamo dan i po da se dogovorimo i da obavimo razgovore šta je to pto nam je falilo u ovom duelu, da to nadogradimo i uzmemo bronzu, da se vratimo kući sa onim zbog čega smo ovde i došli.

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar

Korisni linkovi

Copyright © 2023 Balkan Handball