Bregar posle Čilea: Osetio se pritisak kod igračica, pustio sam ih da se smire... - Balkan-Handball.com
Naslovna Ženski rukomet Bregar posle Čilea: Osetio se pritisak kod igračica, pustio sam ih da se smire…

Bregar posle Čilea: Osetio se pritisak kod igračica, pustio sam ih da se smire…

zika.bogdanovic
0 komentar

Srbija je upisala pobedu nad Čileom 30:16, ali igrom nije zadovoljila svoje navijače. Bilo kako bilo, prva pobeda na Svetskom prvenstvu 2023 je obezbeđena, a samim tim i plasman u glavnu fazu takmičenja, među 24 najbolje, gde će se sastati sa selekcijama Nemačke, Poljske i Japana.

Selektor reprezentacije, Uroš Bregar, analizirao je urađeno u meču sa južnoamerikankama koje su do 22. minuta bile u potpunom egalu sa daleko kvalitetnijom selekcijom:

Moram da istaknem koliko je golman Čilea bila dobra na današnjoj utakmici i da im čestitam na igri. Nijednog trenutka nisam sumnjao u našu pobedu, iako smo posle dobrog otvaranja ušli u seriju promašenih zicera i tehničkih grešaka. Taktiku u poluvremenu nisam menjao, cilj je samo bio smiriti ih da se greške ne bi nastavljale – rekao je Bregar i nastavio odgovarajući na pitanje:

Ne mogu da budem zadovoljan zbog ovolike nervoze i promašenih zicera, ali pritisak koji su nosile na svojim leđima se osetio kod ovih igračica. Zato sam ih na pauzi pustio sa minimalno reči nisam hteo previše da pričam, cilj je bio da se smire i da odigraju ono što smo spremali. Nadam se da ćemo igračice koje nisu mogle da nastupaju oporaviti za naredne utakmice i da ćemo moći da izađemo u punom sastavu – zaključio je slovenački stručnjak.

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar

Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball

 

Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball