Balkan-Handball.com

Budućnost desetkovana put Hrvatske, predsednica mora na teren!

Rukometašice Budućnosti uz ogromne probleme iščekuju nedeljni meč prvog kola EHF Lige šampiona u kojem gostuju Podravki u Koprivnici. Kadrovska situacija u rosteru Dragana Adžića je takva da će za prvi tim konkurisati i predsednica kluba Radmila Petrovića.

Bivša reprezentativka Crne Gore je karijeru okončala još nakon Olimpijskih Igara u Riju 2016. godine, ali je Nikšićanka u poslednje vreme trenirala sa ekipom i izrazila želju da pomogne na terenu.

Razlog je jasan – zbog velikih problema sa koronavirusom, Dragan Adžić nema dovoljno igračica na raspolaganju, pa mu je svaka pomoć neophodna.

U ekipi neće biti  Milena Raičević, Jovanka Radičević koja je tek počela da trenira, Tatjana Brnović, Ema Ramusović, Katarina Džaferović, Andrijana Popović, Jovana Ilić, Milena Vujisić, Itana Grbić i Nađa Kadović, te Valerija Maslova zbog povrede ramena.

U petak će put Hrvatske krenuti i juniorke Anastasija Krivokapić, Gordana Marsenić, Sara Gugač, Mina Novović, Milica Anđušić i Sara Senić.

Budućnost i Podravka se nalaze u grupi B elitnog takmičenja zajedno sa Valčeom, Đerom, Dortmundom, CSKA, Brestom i Odenzeom.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *