Junakinja Grubišić: Zasluženo smo ih "samleli" - Balkan-Handball.com
Naslovna Ženski rukomet Junakinja Grubišić: Zasluženo smo ih „samleli“

Junakinja Grubišić: Zasluženo smo ih „samleli“

Zorica Radojkovic
0 komentar

Jedna od najboljih utamica u karijeri, došla je u pravi čas za Jelenu Grubišić. Junakinja pobede Bukurešta u polufinalu Lige šampiona završila je meč sa 20 odbrana, neverovatnih 60% odbranjenih šuteva, od kojih je deset bilo u deset minuta tokom prvog poluvremena.

Uvodni minuti za rubriku verovali ili ne – ovo je polufinale?

-Slažem se. Dali su nam drugi gol u 13-14.minutu. Dogovor je bio da zatvorimo bekovsku liniju i da budemo tu agresivni, a da pustimo ulaske sa strane. Stvarno je tako i bilo. Izlazile su na spoljnu liniju i nisu imale mnogo šansi, ono što je prošlo ja sam pokupila i to je to. Sami smo sebe iznenadili. Svi su odigrali fantastično. Zasluženo smo ih samleli.

Prevazišli ste i vaša očekivanja?

-Jesmo. Kao što sam rekla, mi nismo imali nikakav pritisak, bili smo totalno rasterećeni i za sve smo bili iznenadjenje. Praktično smo se tek sa Rostovom uigrali i kompletirali. Mislim da su se svi na žrebu nadali da će nas dobiti jer smo bili „sigurna pobeda“, ali pokazali smo suprotno.

 

U debitantskoj sezoni igrate za pehar Lige šampiona. Titula je sada jako blizu?

-Zvuči odlično, ali treba to i uraditi sutra. Biće teško. Igraju odlično plus na domaćem terenu. Budemo li odigrali kao danas, ne treba da se bojimo.

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar

Korisni linkovi

Copyright © 2023 Balkan Handball