Junakinja Grubišić: Zasluženo smo ih "samleli" - Balkan-Handball.com
Naslovna Ženski rukomet Junakinja Grubišić: Zasluženo smo ih „samleli“

Junakinja Grubišić: Zasluženo smo ih „samleli“

Zorica Radojkovic
0 komentar

Jedna od najboljih utamica u karijeri, došla je u pravi čas za Jelenu Grubišić. Junakinja pobede Bukurešta u polufinalu Lige šampiona završila je meč sa 20 odbrana, neverovatnih 60% odbranjenih šuteva, od kojih je deset bilo u deset minuta tokom prvog poluvremena.

Uvodni minuti za rubriku verovali ili ne – ovo je polufinale?

-Slažem se. Dali su nam drugi gol u 13-14.minutu. Dogovor je bio da zatvorimo bekovsku liniju i da budemo tu agresivni, a da pustimo ulaske sa strane. Stvarno je tako i bilo. Izlazile su na spoljnu liniju i nisu imale mnogo šansi, ono što je prošlo ja sam pokupila i to je to. Sami smo sebe iznenadili. Svi su odigrali fantastično. Zasluženo smo ih samleli.

Prevazišli ste i vaša očekivanja?

-Jesmo. Kao što sam rekla, mi nismo imali nikakav pritisak, bili smo totalno rasterećeni i za sve smo bili iznenadjenje. Praktično smo se tek sa Rostovom uigrali i kompletirali. Mislim da su se svi na žrebu nadali da će nas dobiti jer smo bili „sigurna pobeda“, ali pokazali smo suprotno.

 

U debitantskoj sezoni igrate za pehar Lige šampiona. Titula je sada jako blizu?

-Zvuči odlično, ali treba to i uraditi sutra. Biće teško. Igraju odlično plus na domaćem terenu. Budemo li odigrali kao danas, ne treba da se bojimo.

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball

 

Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball