Produžile vernost „Tigricama”: Grubišić i Omoregi ostaju u Bukureštu - Balkan-Handball.com
Naslovna Ženski rukomet Produžile vernost „Tigricama”: Grubišić i Omoregi ostaju u Bukureštu

Produžile vernost „Tigricama”: Grubišić i Omoregi ostaju u Bukureštu

Stefan Branežac
0 komentar

Fanovi rumunskog vicešampiona, ĆSM Bukurešta, ovih dana imaju razloga za zadovoljstvo. Nakon potvrde da će Kristina Neagu ostati u klubu sledeće dve godine i nove akvizicije u liku Sirabe Dembele Pavlović, čelnici osvajača Lige šampiona iz 2016. godine nastavili su da kuju planove za naredni period.

Kao podstrek pred utakmicu sa mađarskim Ferencvarošem (27:24), u okviru elitnog klupskog takmičenja, stigla je vest da su se 33-godišnji čuvar mreže Jelena Grubišić i srednji-levi bek Elizabet Omoregi obavezale na vernost klubu iz rumunske prestonice u sezonama koje su pred nama.

Devojka koja je pre dva leta došla u Bukurešt iz slovenačkog Krima, Elizabet Omoregi, ostaće u rumunskoj prestonici i naredne dve godine, dok je iskusna Hrvatica, Jelena Grubišić, član šampionske generacije ĆSM-a iz 2016. godine, produžila vernost klubu za sezonu 2020/2021.

Veoma sam srećna što ću i sledeću godinu provesti u Bukureštu, dugo sam ovde i osećam se kao kod kuće. Deo sam sjajnog tima, imamo odlične igračice i uverena sam da ćemo uspeti da ostvarimo zacrtane ciljeve. Imamo sjajne navijače, atmosferu kakvu ne možete da vidite često u Evropi, zahvalna sam im za podršku koju nam pružaju – izjavila je Grubišićeva za oficijalni sajt ĆSM Bukurešta.

Zadovoljstvo novim potpisom nije krila ni Elizabet Omoregi.

Veoma mi je drago što sam postigla dogovor sa timom za naredne dve sezone. Mislim da ćemo ostvariti dobre rezultate uz igrački kadar koji imamo, pokazažemo svima da je Bukurešt jedan od najmoćnijih klubova u Evropi. Navijači su jedan od razloga zašto ostajem u prestonici Rumunije, zaista je sjajno igrati u punoj dvorani – zaključila je 23-godišnja igračica rumunskog vicešampiona.

Foto: www.csmbucuresti.ro

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar

Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball

 

Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball