Nora Mork: Završila sam sa LŠ ove sezone, nisam sigurna za Olimpijske kvalifikacije! - Balkan-Handball.com
Naslovna Ženski rukomet Nora Mork: Završila sam sa LŠ ove sezone, nisam sigurna za Olimpijske kvalifikacije!

Nora Mork: Završila sam sa LŠ ove sezone, nisam sigurna za Olimpijske kvalifikacije!

Marko Marjanović
0 komentar

Nešto više od mesec dana nakon što je sa reprezentacijom ponovo pokorila Evropu, i postala prva rukometašica koja je dva puta bila najbolji strelac EP, Nora Mork je doživela novi povredu kolena, u meču Lige šampiona protiv Rostov Dona. 

U razgovoru za tv2, norveška rukometna heroina otkrila je da, uprkos tome što povreda ovoga puta nije teže prirode, neće više nastupati za svoj Vajpers u DELO EHF Ligi šampiona ove sezone, i da će pokušati da se osposobi za Olimpijske kvalifikacije. 

-Osećam i mislim da mi je ostalo još puno godina u rukometu, želim da postignem još. Trenutno se ne osećam najstabilinije, i ovoga puta ne želim da rizikujem. Nakon neophodnih pregleda, ustanovljeno je da su mi meniskus i ligamenti kolena ostali netaknuti. Te vesti su me smirile, ali nešto iznutra mi govori da se ovoga puta neću izvući ako rizikujem. 

-Pokušavam da se pretvaram da je sve u redu, mogu da treniram, ali ne mogu sebi dozvoliti da igram sa ovakvim strahom koji osećam za svoja kolena. Mislim da je sezona u Ligi šampiona završena za mene, nadam se da ću igrati Olimpijske kvalifikacije, ali u ovom trenutku nisam sigurna, ne želim da rizikujem. Najvažnije je da budem kompletno zdrava – rekla je fenomenalni desni bek, koja Tantalove muke muči sa povredom kolena poslednjih godina.

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar

Korisni linkovi

Copyright © 2023 Balkan Handball