Popović zaključila spisak za poslednje mečeve u kvalifikacijama za EP, ali i borbu za olimpijsku vizu - Balkan-Handball.com
Naslovna Ženski rukomet Popović zaključila spisak za poslednje mečeve u kvalifikacijama za EP, ali i borbu za olimpijsku vizu

Popović zaključila spisak za poslednje mečeve u kvalifikacijama za EP, ali i borbu za olimpijsku vizu

Marko Marjanović
0 komentar

Sa dve pobede nad Srbijom, reprezentacija Crne Gore je de fakto obezbedila  prvo mesto u kvalifikacionoj grupi, pa će duele protiv Turske i Bugarske, u kojima je apsolutni favorit, pokušati da iskoristi za uigravanje pred Olimpijske kvalifikacije u Ulmu, gde će, u konkurenciji Nemačke, Slovenije i Paragvaja, od 11. do 14. aprila pokušati da osvajanjem prvog ili drugog mesta obezbedi plasman u Pariz.

Izabranice selektorke Bojane Popović okupiće se u ponedeljak, a u sredu u Rizeu i nedelju u Podgorici očekuju ih dueli protiv Turske, odnosno Bugarske na kraju kvalifikacija za Evropsko prvenstvo koje će biti održano u novembru i decembru u Austriji, Mađarskoj i Švajcarskoj.

U odnosu na poslednju EHF nedelju, nema povređene Ivane Godeč, a na spisku je ponovo  Nikolina Vukčević, kao i oporavljena Andrijana Popović.

 

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball

 

Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball