"Ima boljih od mene": Milena Raičević ne ide u Tokio! - Balkan-Handball.com
Naslovna Evropa „Ima boljih od mene“: Milena Raičević ne ide u Tokio!

„Ima boljih od mene“: Milena Raičević ne ide u Tokio!

Marko Marjanović
0 komentar

Srednji bek reprezentacije Milena Raičević neće biti deo nacionalnog tima koji će predstavljati Crnu Goru na Olimpijskim Igrama u Tokiju. Nakon razgovora nove igračice turskog Kastamonua sa stručnim štabom na čelu sa selektorkom Bojanom Popović, procenjeno je da prednost treba da dobiju igračice koje su u boljoj formi i spremnije da odgovore izazovu trećeg učešća na najvećoj svetskoj smotri sportista.

Raičević, osvajačica titule prvaka Evrope i srebrne olimpijske medalje iz 2012. godine, vratila se u nacionalni tim na početku priprema za Igre u Tokiju, nakon pauze koju je imala zbog porođaja.

  • Sa izuzetnim zadovoljstvom sam počela pripreme sa „lavicama“ i radovala se svakom treningu pred veliki izazov kao što su Olimpijske igre. Naporno sam radila u želji da dostignem potrebni nivo forme i budem spremna da na najbolji način odgovorim zahtjevima stručnog štaba. Dosadašnji dio priprema je ipak, pokazao da ima igračica koje su u boljoj formi, te da uprkos mojoj velikoj želji koja nije izostala, ne treba da budem sebična i zauzimam mjesto djevojkama iza kojh je takmičarska sezona i koje su u ovom trenutku, spremnije da daju značajniji doprinos igri tima. Obavila sam razgovor sa selektorkom Popović, o odluci su upoznate i moje saigračice i vjerujem da je ista u najboljem interesu tima, jer je najvažnije da u Tokio putuju najspremnije. Svim srcem ću biti uz djevojke, uvjerena da će u Tokiju predstavljati Crnu Goru na najbolji mogući način, a meni predstoji dalji rad, na klupskom i individualnom planu, kako bi u budućim akcijama, mogla u potpunosti da odgovorim onome što su najviši zahtjevi koji se uvijek postavljaju pred naš nacionalni tim – kazala je Raičević u izjavi za zvanični sajt Rukometnog saveza Crne Gore.

„Lavice“ inače, u ponedeljak putuju za Mađarsku, gde će u utorak protiv domaćina i u sredu protiv selekcije Brazila, imati odlične provere u sklopu priprema za Olimpijske Igre u Tokiju, koje otvaraju 25. jula duelom protiv Angole.

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar

Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball

 

Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball