Srpkinje odbrojavaju do EHF EURO 2022: Maksimalno motivisane i pune vere - Balkan-Handball.com
Naslovna Ženski rukometEHF EURO 2022 - ŽENE Srpkinje odbrojavaju do EHF EURO 2022: Maksimalno motivisane i pune vere

Srpkinje odbrojavaju do EHF EURO 2022: Maksimalno motivisane i pune vere

zika.bogdanovic
0 komentar

Evropsko prvenstvo u Sloveniji, Makedoniji i Crnoj Gori počinje četvrtog novembra. Reprezentativke Srbije koriste svaki momenat da se što bolje uigraju za izazove koje ih već za nekoliko dana očekuju u Sloveniji. Naša selekcija će do srede, 2. novembra trenirati u SC FSS u Staroj Pazovi, kada ih očekuje put u Celje. Srbija će preliminarnu fazu takmičenja započeti utakmicom sa Švedskom u petak, 4. novembra od 20:30 časova. Sledeći protivnik je Danska u nedelju, 6. novembra u 20:30, dok je susret sa Slovenijom zakazan za utorak, 8. novembar od 18:30 časova.

Utiske o dosadašnjem toku priprema prenela je Katarina Bojičić.

  • Pripreme protiču veoma dobro, imali smo dosta dobrih treninga. Svakim treningom smo sve bolje i bolje i svakim danom smo sve uigranije. Atmosfera je zaista odlična, sve se odlično slažemo i trudimo da provodimo što više vremena zajedno, da nas što više spajaju i neke stvari van terena, što dosta znači. Željno iščekujemo početak takmičenja i ambicije su nam velike. Lagala bih kada bih rekla da ne želimo da pobeđujemo i dođemo do neke medalje. Bitno je kako budemo otišle, nadam se maksimalno motivisane, pune vere u sebe i u ekipu, tako da smatram da će sve zavisiti od nas.

Evropsko prvenstvo se približilo, za nekoliko dana već putujete u Sloveniju, u Celje gde vas čeka veoma izazovna grupa:

  • Evropsko prvenstvo se približilo, ostao je mali broj treninga i trudićemo se da svakim treningom napredujemo, da ispunimo sve što trener želi od nas jer se i on veoma trudi, kao i svi mi, da se što bolje spremimo za ekipe koje nas očekuju. Putujemo u Sloveniju već u sredu. Što je prvenstvo bliže, tako je tenzija i uzbuđenje veće, ali nećemo dozvoliti da nas to omete. Grupa je teška i izazovna. Švedska je ekipa koju veoma dobro poznajemo, ali ekipa koja veoma dobro i nas zna. U kvalifikacijama za ovo Evropsko prvenstvo smo ih pobedile na našem terenu, one su nas pobedile u Švedskoj, tako da je sve moguće. Danska je izuzetan protivnik, Slovenija je selekcija koja igra na domaćem terenu, biće sigurno mnogo publike. Ali naravno, ne smemo dozvoliti da to utiče na nas i da nas poremeti. Igrali smo sa njima na Svetskom prvenstvu i ostvarili pobedu. Grupa jeste teška, ali u ovoj grupi je svaka ekipa dobra i prilično izjednačena. Na ovom takmičenju pobede će ostvarivati ekipe koje su u trenutku motivisanije, koje utakmice uđu sa većom energijom i željom, snagom i srcem. Tako da smatram da će to biti presudno. Kao što sam napomenula, smatram da sve zavisi od nas, a ne od drugih ekipa, rekla je Katarina Bojičić.

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar

Korisni linkovi

Copyright © 2023 Balkan Handball